Bentuk Tulisan Bumi Pet Tukang Plug Cap Plastik Rupa Jambul Sumbi Botol Pompa

Katerangan Singkat:

100ml 150ml 200ml Square Bottom PET Screw Cap Plastik Kosmetik Rupa Halim Semprot Botol


  • Jenis: Semprot Botol
  • Nomer Modél: TB13
  • Kamampuh: 100ml, 150ml, 200ml
  • Jasa: OEM, ODM
  • Ngaran merek: Topfeelpack
  • Dianggo Pembungkusan Kosmétik

Jinis Produk

Produk Tag

Bentuk Tulisan Bumi Pet Tukang Plug Cap Plastik Rupa Jambul Sumbi Botol Pompa

1. spésifikasi

Botol Pompa Semprot TB13, 100% bahan baku, ISO9001, SGS, Bengkel GMP, Sakur warna, hiasan, Sampel gratis

2. Dianggo Produk: Cleanser Rusiana, Sabun Leungeun Sabun Cair, Ngurus Kulit, Ngabersih Beungeut, Toner, Yayasan Cair, Hakekat, jsb

3Ukuran Produk & Bahan:

Barang

Kamampuh (ml)

Jangkungna (mm)

Diameter (mm)

Bahan

TB13

100

167

32,5 * 38.6

Cap: AS

Pompa: PP

Taktak Jalan: PP +

Aluminium

Botol: Pet

TB13

150

177

36,9 * 45

TB13

200

187

41.3 * 48.8

4Produk Komponén: Cap, Pompa, Taktak Jalan, Botol

5. Hiasan Pilihan: Lempar, Nyemprot-ngalukis, Panutup Aluminium, Stamping Hot, Percetakan Screen Sutra, Percetakan Transfer termal

01

TB13_01 TB13_02


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami