Perawatan Kulit Nganggo Botol Pompa Airless Hideung pikeun Pembungkusan Kulit Skincare

Katerangan Singkat:

20ml 30ml 40ml 50ml 90ml 100ml Botol Pompa Airless Hideung Pikeun Pembungkusan Kulit Skincare


  • Jenis: Botol Airless
  • Nomer Modél: TA06
  • Kamampuh: 20ml, 30ml, 40ml, 50ml, 90ml, 100ml
  • Jasa: OEM, ODM
  • Ngaran merek: Topfeelpack
  • Dianggo Pembungkusan Kosmétik

Jinis Produk

Produk Tag

Perawatan Kulit Nganggo Hideung Botol Pompa Airless pikeun Kacapi Kulit Skincare

1. spésifikasi

Botol pompa Airless TA06, 100% bahan baku, ISO9001, SGS, Bengkel GMP, Sakur warna, hiasan, Sampel gratis

2. Dianggo Produk: Perawatan Kulit, Murni Cleanser, Toner, Lotion, Cream, Shampoo, Yayasan Cair, Hakekat, Sérum

3Ukuran Produk & Bahan:

Barang

Kamampuh (ml)

Jangkungna (mm)

Diameter (mm)

Bahan

TA06

20

82,4

46

CAP: AS

PUMP: PP

BOTTLE: AS

Piston: LDPE

BASA: AS

TA06

30

82,4

46

TA06

40

97.5

46

TA06

50

97.5

46

TA06

90

134

46

TA06

100

134

46

4. Produk Komponén: Cap, Pompa, Botol, Piston, Dasar

5. Hiasan Pilihan: Lempar, Nyemprot-ngalukis, Panutup Aluminium, Stamping Hot, Percetakan Screen Sutra, Percetakan Transfer termal

Airlss Pump Bottle (8) Airlss Pump Bottle (10)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami