Plastik Bodas Pamija Bodas Peungeut Mousse Foam Pump Bottle Grosir

Katerangan Singkat:

100ml 120ml 150ml 200ml kosong muka Cleanser Mousse Botol Plastik Pet Foaming Pump Bottle


  • Jenis: Botol Foam
  • Nomer Modél: TB01
  • Kamampuh: 100ml, 120ml, 150ml
  • Jasa: OEM, ODM
  • Ngaran merek: Topfeelpack
  • Dianggo Pembungkusan Kosmétik

Jinis Produk

Produk Tag

Keusik Plastik Bodas Pamijaeun Mousse Botol Pump Pump Botol

1. spésifikasi

Botol Fo01 TB01, 100% bahan baku, ISO9001, SGS, Bengkel GMP, Sakur warna, Dekorasi, Sampel Gratis

2. Dianggo Produk: Bersih Ramping; Sabun Leungeun Sabun Coklat, Ngurus Kulit, Ngabersih Beungeut, Toner, Yayasan Cair, Hakekat, jsb

3Ukuran Produk & Bahan:

Barang

Kamampuh (ml)

Jangkungna (mm)

Diameter (mm)

Bahan

TB01

100

100

47.5

CAP: PP

Tombol: PP

Taktak Jalan: PP

Pompa: PP

Botol: Pet

TB01

120

106

47.5

TB01

150

124.5

47.5

4Produk Komponén: Cap, Pompa, Botol, Tombol, Taktak Jalan

5. Hiasan Pilihan: Lempar, Nyemprot-ngalukis, Panutup Aluminium, Stamping Hot, Percetakan Screen Sutra, Percetakan Transfer termal

6 5 4

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami