huodong1
huodong2
huodong3
  • 2 Di 1 Tabung Dél Kaméra Dual

    1. Kamampuhan: 25ml tambah 25ml, 30ml tambah 30ml, 50ml tambah 50ml, 100ml tambah 100ml sareng saterasna. 2. Anyar: Dua Rumus eusian dua tabung kamar sareng kaluar nyalira, teras dikombinasikeun.
    Maca deui
  • Pepet Pintonan Siri Bahan Bumi Toner Botol

    1. TE04 pompa angin tanpa botol pocong sareng pemohon, pilihan pelamar bahan aloi séng. 2. Pet bahan séri pepet bungkusan lotion botol 120ml, botol 200ml toner sareng jar 50ml. 3. TB08 100ml halimun menyemprot botol
    Maca deui
  • Botol Sérum Panon Airless Sareng Bedana Pelamar

    1. Botol Serum Soca Panon Airless Kalayan Pelamar Anu Beda. 2. 30ml Botol Handphone Sanitizer Kanggo Siswa. 3. Botol Botol Babi Kalayan Topip Flip Sarengna.
    Maca deui
  • Concise Bentuk Desain Foam Pump Bottle

    Botol pompa umbi TB01 Desain bentukna, kosmétik busa silky beunghar. PA12 Bahan Botol Botol Airless Bahan PP, tiasa janten pangaruh matte tanpa cat semprotana. PJ42 PCR Jar 100% Plastik daur ulang, jar-bahan material PP-PCR kurang langkung mendesain deui.
    Maca deui
  • Botol Deodorant Sareng Botol Dropper Jar Jar

    PDD01 Desain Botol Deodorant Botol ringkes, deodoran kalayan 10ml kalayan bahan gelas sareng bal bal kalayan bahan baja. Bahan Paip Botol PA16 Airless, warna ngaropéa sareng percetakan katampi. Botol Dropper PDW01 sareng PJW01 Cream Jar Kaca, nyemprot jar warna panton sareng botol dropper, sutra ...
    Maca deui
  • Botol Dual Dual sareng Botol Botol Airless PCR friendly

    PL19 100ml Botol Kamar Dual Botol Dual jeroeun, ngeusian dua jinis produk, pompa kaluar dua jinis rumus dina waktos anu sami. TA04 AS Botol Airless Klasik bentuk desain basajan, warna kustomisasi pribadi sareng percetakan ditampi. PA66 Echo-botol PCR Airless Topfeelpack anu ramah EOS-friendly
    Maca deui
  • Botol Kamar Dual Popular pikeun Ngurus Kulit & Pangropéa Panon

    Proposal Pembungkusan Kosmétik dina bulan Juli ti TopfeelPack, Botol Kamar Dual Popular pikeun Ngurus Kulit & Pangropéa.
    Maca deui
  • Konsumsi botol péter naék

    Numutkeun hiji pernyataan ku analis Mac Mackenzie, paménta global pikeun botol pepet naék. Pernyataan éta ogé ngajentrekeun yén taun 2030, paménta rPET di Éropa bakal nambahan 6 kali. Pieterjan Van Uytvanck, lulugu analis di Wood Mackenzie, nyarios: "konsumsi tina ...
    Maca deui
  • Dasar dasar botol tanpa angin

    1. Ngeunaan botol tanpa angin Kandungan botol angin udara teu bisa dipeungpeuk tina hawa pikeun nyegah produk tina ngoksidasi sareng mutating kusabab ngarawat hawa, sareng baktéri pembiakan. Konsep téknologi luhur nyorong tingkat produk. Botol vakum anu kas ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2