Alamat

Kamar 501, Gedong B11, Zongtai Budaya Budaya jeung Kreatif, Xi Xiang, Bao'an Dist, Shenzhen, 518100, Cina

Telepon

0086-18998934566

0086- (0) 755-25686685

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami