Botol Pompa Dual Acrylic Kosmetik Leungit Botol 30ml 50ml 100ml

Katerangan Singkat:

30ml 50ml 100ml Plastik Double Kamar Kosmetik CC Cream Serum Botol Acrylic Dual Chamber Pump Pump Bottle


  • Jenis: Botol Losyen
  • Nomer Modél: CL03
  • Kamampuh: 30ml, 50ml, 100ml
  • Jasa: OEM, ODM
  • Ngaran merek: Topfeelpack
  • Dianggo Pembungkusan Kosmétik

Jinis Produk

Produk Tag

Kosmetik Dual Acrylic Botol Pump Pump 30ml 50ml 100ml

1. spésifikasi

Kamar Dwi CL03 Botol Losyen, 100% bahan baku, ISO9001, SGS, bengkel GMP, Sakur warna, hiasan, Sampel gratis

2. Dianggo Produk: Bersih Ramping; Shampoo, Sabun Leungeun Sabun Cair, Ngurus Kulit, Ngabersihan Raray, Lotion, Yayasan Cair, Hakekat, jsb

3Ukuran Produk & Bahan:

Barang

Kamampuh (ml)

Jangkungna (mm)

Diameter (mm)

Bahan

CL03

30

96

45

Luhureun Cap: PMMA

Aktuator: PP

Pompa: ABS + PP

Taktak Jalan: ABS

Tiup Botol: PP / PETG

Botol Outer: PMMA

Buttom: ABS

CL03

50

121

45

CL03

100

180

45

4Produk Komponén: Luhureun Cap, Aktuator, Pompa, Bahu Laut, Botol Tiupan, Botol Leungeun, Kancing

5. Hiasan Pilihan: Lempar, Nyemprot-ngalukis, Panutup Aluminium, Stamping Hot, Percetakan Screen Sutra, Percetakan Transfer termal

6 01 02

08 09


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami