TOPFEEL PACK CO., LTDnyaéta produsén profésional, khusus dina R&D, manufaktur sareng pamasaran produk bungkusan kosmetik. Produk utama kami nyaéta botol akrilik, botol tanpa udara, jar jar, botol kaca, sprayer plastik, dispénser sareng botol PET / PE, kotak kertas dll. Ku kasenian profésional, kualitas stabil sareng jasa palanggan anu saé, perusahaan kami resep pujian anu luhur diantara para nasabah.

(1) bengkel steril -GMP.

(2) -60000 daérah kerja toko méja pasagi.

(3) produsén bungkusan -osimik / supplier.

(4) -ISO 9001: 2008, SGS, 10 taun Emas Pembekal sertipikasi.

about1

Konsép TOPFEELPACK nyaéta "Jalma berorientasi, ngudag kasampurnaan", kami henteu ngan ukur masihan unggal produk anu saé sareng endah, tapi ogé jasa pribadi. Kalayan inovasi téknologi terus-terusan pikeun saluyu sareng ngarobih pasar bungkusan kosmetik, urang nambatkeun pentingna dina operasi merek sareng propulsi gambar sacara sakabéh, ngamangpaatkeun pangalaman anu sugih dina ngararancang sareng ngadamel peti kosmetik, urang nyobian paling saé pikeun ngajantenkeun sadayana sampurna pikeun nyugemakeun paménta para nasabah. .

Produk urang lega diekspor ka Amérika, Eropa, Australia sareng seueur nagara di Asia Tenggara. Kami gaduh reputasi bisnis anu saé sareng tulus ngarepkeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé sareng anjeun.

about2
about3
about4

Topfeelpack ogé tiasa nyayogikeun jasa OEM / ODM profésional, Urang tiasa ngarancang bungkusan, ngadamel acuan énggal, nyayogikeun hiasan khusus anu sampurna, labél, sareng kotak warna luar. Ku total solusi bungkusan kosmetik pikeun ngabantosan sorot merek anjeun, tambihan nilai produk sareng ngahémat biaya. Bungkusan Inovatif nyaéta Gampang Pamasaran.

Kami ngagagas konsep "solusi kosmetik bungkusan" pikeun nyayogikeun produk anu kualitasna tinggi sareng jasa "one-stop".

about5
about6

PENGHULUSAN KAMI

fair

KAMI SIJI

zhengshu1
zhengshu2
zhengshu3
zhengshu4
zhengshu5
zhengshu6