5 Lapisan Plastik Kosmetik Kemasan Airless Cream Tube

Katerangan Singkat:

50ml 80ml 100ml Plastik pe 5 Lapisan kosmetik tabung teu aya kosmetik pikeun perawatan kulit serum


  • Jenis: Tukang Kosétik
  • Nomer Modél: TU02
  • Kamampuh: 50ml, 80ml, 100ml
  • Jasa: OEM, ODM
  • Ngaran merek: Topfeelpack
  • Dianggo Pembungkusan Kosmétik

Jinis Produk

Produk Tag

5 Lapisan Plastik Kosmetik Kemasan Airless Cream Tube

1. spésifikasi

TU02 Tube Airless Plastik, 100% bahan atah, ISO9001, SGS, bengkel GMP, Sakur warna, hiasan, Sampel gratis

2. Dianggo Produk: Perawatan Kulit, Cleanser Ramo, Krim, Krim Panon, BB Cream, Yayasan Cair

3Ukuran Produk & Bahan:

Barang

Kamampuh (ml)

Jangkungna (mm)

Diameter (mm)

Bahan

TU02

50

89

35

CAP: AS

Pompa: PP

Tabung: Pé

TU02

80

125

35

TU02

100

149

35

4Produk Komponén: Cap, pompa, tabung

5. Hiasan Pilihan: Lempar, Nyemprot-ngalukis, Panutup Aluminium, Stamping Hot, Percetakan Screen Sutra, Percetakan Transfer termal

1 5 3 4


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami